Ga naar Niall Horan

Niall Horan: The Show

Niall Horan: The Show

do 07 mrt. 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30

(02/06/2023)

Het nieuws dat Niall Horan volgend jaar in maart naar Antwerpen komt, werd bijzonder warm onthaald door zijn fans. Om aan de grote vraag naar tickets te voldoen werd beslist om het concert te verplaatsen naar een grotere zaal. Op donderdag 7 maart 2024 staat Niall Horan voor het eerst solo in het Sportpaleis in Antwerpen.

Fijn nieuws in aanloop naar de release van zijn nieuwe album ‘The Show’ dat op vrijdag 9 juni uitkomt. Terwijl hij zich opmaakt om zijn meest persoonlijke materiaal tot nu toe uit zijn carrière met de wereld te delen, wil Niall vooral graag terugkeren naar het podium: “There’s nothing better than watching the crowd sing back to you with all that emotion on their faces and knowing that they’re attaching the song to something meaningful in their own lives. To me, that’s always the greatest thing that can ever come from songwriting.”

Na een uitverkocht concert in Vorst Nationaal in 2018 en een virtueel uitverkochte Lotto Arena is het reikhalzend uitkijken naar ‘Niall Horan: The Show’ live on stage in het Sportpaleis op donderdag 7 maart 2024! 

(22/05/2023)

In aanloop naar de release van zijn nieuwe album ‘The Show’, uit op 9 juni, kondigt de wereldwijde superster Niall Horan vandaag zijn grootste tour, en eerste sinds de Flicker World Tour in 2018, aan. Op donderdag 7 maart 2024 staat Niall Horan voor het eerst in de Lotto Arena in Antwerpen.

Tijdens de tour ‘Niall Horan: The Show’ zal de populaire Ier songs uit zijn drie soloalbums brengen, waaronder zijn nieuwste ‘The Show’. Het album is hier te pre-orderen. Terwijl hij zich opmaakt om zijn meest persoonlijke materiaal tot nu toe uit zijn carrière met de wereld te delen, wil Niall vooral graag terugkeren naar het podium: “There’s nothing better than watching the crowd sing back to you with all that emotion on their faces and knowing that they’re attaching the song to something meaningful in their own lives. To me, that’s always the greatest thing that can ever come from songwriting.”

Oorspronkelijk afkomstig uit Mullingar in Ierland heeft Horan anno 2023 meer dan 80 miljoen platen verkocht en meerdere keren de wereld rondgereisd met zijn bandmakkers van het iconische One Direction. Zijn solodebuut ‘Flicker’ belandde in oktober 2017 op nummer 1 in de Billboard 200, klokte af op meer dan acht miljard albumstreams en bevatte de meervoudige platinum singles "Slow Hands" en "This Town". In 2020 volgde aan het prille begin van de coronapandemie zijn 2e langspeler ‘Heartbreak Weather’. Beide albums bereikten de Top 5 in de Ultratop albumcharts in België.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Ga je liever als VIP of met een groep van meer dan 20 personen? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.