Ga naar Meau

MEAU + MAKSIM

MEAU + MAKSIM

za 12 aug. 2023
Deurne

Deuren open: 19:00

 

(18/04/2023)

 

MEAU en MASKIM samen in OLT Rivierenhof? Dat zijn twee van de meest populaire Nederlandstalige popartiesten op het mooiste zomerpodium in Vlaanderen. Zaterdag 12 augustus is nu al een concertavond om naar uit te kijken. De ticketverkoop start donderdag 20 april om 11u via livenation.be en oltrivierenhof.be.

 

MEAU is de revelatie van de laatste twee jaar met haar Nederlandstalige indie pop met een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes en eerlijke teksten. Haar zelfgeschreven en zelfgeproduceerde nummer 1-hit “Dat Heb Jij Gedaan“ domineerde wekenlang de hitlijsten in Nederland en België. MEAU werd een instant blijvertje, in de charts en op de podia. Ze was de meest gestreamde vrouwelijke artiest in de Benelux in 2022, verkocht haar eerste clubtour in een mum van tijd uit en zorgde voor ettelijke kippenvelmomenten op grote festivals als Pukkelpop, Lokerse Feesten, Pinkpop, Concert At Sea en Lowlands. Ook in 2023 bouwt MEAU verder aan haar droom van fulltime artiest met dubbelsingle “Helen / Hou me vast” en tal van shows op de agenda, waaronder eentje in het OLT in Antwerpen samen met MAKSIM!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via communicatie@oltrivierenhof.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.