Ga naar Lizzo

Lizzo: The Special Tour

Lizzo: The Special Tour

vr 24 feb. 2023
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30


(03/10/2022)

Popsensatie Lizzo komt naar België! De Grammy en Emmy Award winnende Amerikaanse brengt ‘The Special Tour’, waarmee ze momenteel doorheen de VS trekt, volgend voorjaar naar 15 steden in Europa. Op vrijdag 24 februari 2023 staat Lizzo in het Sportpaleis in Antwerpen.

Lizzo’s eerste bezoek aan België dateert van de zomer in 2019 toen ze met haar dolgekke show een bomvolle The Barn-tent op Rock Werchter op zijn kop zette. Drie jaar later heeft de zangeres hits “Juice”, “Truth Hurts” en “Good As Hell” op haar naam staan en is ze een icoon op gebied van stijl, humor, muziek, mode en female empowerment. In juli bracht Lizzo haar nieuwste album 'Special' uit, de opvolger van haar doorbraakplaat 'Cuz I Love You', en scoorde ze met ​ “About Damn Time” wereldwijd de zomerhit van het jaar. De single was goed voor goud in ons land.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    American Express Presale*
  • General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)3 400 00 34 en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.