Ga naar The Cure

The Cure

The Cure

wo 23 nov. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(6/12/2021)

 

6 december 2021, een ware hoogdag! De goedheilig man bracht niet alleen cadeautjes mee voor alle brave kinderen, maar ook fantastisch concertnieuws:

 

The Cure heeft in 2022 een Europese tournee op stapel staan van 44 shows doorheen 22 landen! Op woensdag 23 november 2022 staat de iconische Britse band in het Sportpaleis in Antwerpen. Met een nieuw album van 67 minuten en een liveshow van 135 minuten! Treden aan als special guests: The Twilight Sad.

 

In 1980 brak zanger Robert Smith met zijn band The Cure internationaal door met de single "A Forest". De groep werd het symbool van het new wave tijdperk, maar wist zich door de jaren heen steeds te vernieuwen. Populaire bands van nu als Interpol, Editors, The Smashing Pumpkins, … citeren The Cure als grote inspiratiebron. Songs als "Boys Don't Cry", "Close To Me", "Friday I'm in Love" zijn muzikaal werelderfgoed en in de trofeeënkast van de Rock and Roll Hall of Fame-leden prijken tal van gouden en platina platen.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.