Overslaan
Live Nation België
AC/DC

AC/DC | 9 augustus 2024, Festivalpark Stenehei Dessel

AC/DC keert na een afwezigheid van 8 jaar terug naar België! De legendarische Australische hardrockers zullen op vrijdag 9 augustus het Festivalpark Stenehei in Dessel laten daveren tijdens hun Power Up Tour.

Tickets zijn uitverkocht. Schrijf je in op de wachtlijst.

Tickets

Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via Ticketmaster.be. Dit concert is uitverkocht. Schrijf je in op de wachtlijst.

Een GA standing ticket kost 159 euro (inclusief servicekosten, mobiliteits- en ecobijdrage) in voorverkoop.

Per persoon kunnen maximaal 4 tickets besteld worden.

--

Koop je ticket niet via een andere ticketaanbieder. Klik bijvoorbeeld nooit zomaar blindelings door naar de eerste website die je zoekmachine weergeeft. De kans bestaat dat je dan op een veilingsite of doorverkoopplatform terechtkomt. De tickets via hen aangeboden zijn hoger geprijsd, ook bestaat het risico dat de tickets ongeldig zijn en dus geen toegang tot het concert zullen geven.

Heb je toch via zo'n site een ticket gekocht? Neem eerst en vooral contact op met de doorverkoopsite. In sommige gevallen betaalt de site je het verschil met de oorspronkelijke prijs van het ticket terug. Als dat niet het geval is, kan je juridische stappen ondernemen bij een civiele rechtbank. Meld de doorverkoop steeds bij de Economische Inspectie via meldpunt.belgie.be.

Om illegale doorverkoop en fraude te voorkomen, zullen je tickets pas een paar weken voor de show beschikbaar zijn in de Ticketmaster App (of in je account).

Er is in België een wettelijk kader dat de structurele doorverkoop van tickets aan banden legt. Desondanks tiert de handel in concerttickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt gekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het concert geweigerd worden. Lees meer hierover via FOD Economie.

De medewerkers van onze ticketpartner Ticketmaster staan online tot je dienst. Een antwoord op de meest courante ticket gerelateerde vragen vind je in de Ticketmaster FAQ.

Praktisch

Heb je een handicap? Dan kan je SPECIALE TICKETS kopen om plaats te nemen op het rolstoelplatform en/of gebruik te maken van de voorbehouden parking tijdens het concert van AC/DC. Deze tickets zijn uitverkocht! Schrijf je in voor de wachtlijst.

De tickets voor het rolstoelplatform kosten 159 euro, inclusief servicekosten en mobiliteits- en milieubijdrage. Tickets zijn beperkt in aantal. Je kan maximum 2 tickets kopen voor het rolstoelplatform. Een parkingticket kost 25 euro (inclusief servicekosten). Je kan maximum 1 parkingticket kopen.

Je aankoop wordt enkel goedgekeurd wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je beperking kan aantonen. Dit document stuur je naar ACDC@inter.vlaanderen

Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Dan kan je het inschrijvingsformulier van Inter invullen om onderstaande faciliteiten aan te vragen (dit kan tot vrijdag 19 juli 2024).

--

Samen met Inter levert Live Nation extra inspanningen om het concert toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. We schenken hierbij bijzondere aandacht aan de toegankelijkheid van het festivalterrein en zijn omgeving.

  • Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Voor toegang tot het platform dienen specifieke tickets te worden aangekocht via bovenstaande formulier.
  • Op het festivalterrein zijn er aangepaste toiletten voorzien.
  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Voor gebruik van de ADL-parking dien je in voorverkoop een parkeerticket aan te schaffen. Gelieve de voorbehouden parkeerplaats vooraf aan te vragen (de plaatsen zijn beperkt) via bovenstaande formulier. Inter brengt je op de hoogte van het verdere verloop.
  • Wens je, omwille van je beperking, een klapstoel mee te brengen? Inter bekijkt dit graag met je. Ook dit dien je op voorhand, via het formulier onder, aan te vragen.
  • Tijdens het concert kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. De assistentie kan concreet inhouden: assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten... De ADL-assistenten zijn te vinden bij de ingang voor mensen met een handicap en bij het rolstoelplatform.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten maar assistentiehonden (en die in opleiding) mogen uiteraard wel mee. Zorg wel dat je een attest kan voorleggen en dat de hond herkenbaar is.

Voor bijkomende vragen kan je terecht op ACDC@inter.vlaanderen.

Alle mobiliteitsinformatie zal dichter bij de datum van het concert beschikbaar zijn op deze website.

Er is geen minimumleeftijd. Alle leeftijden welkom. Wel heeft elke aanwezige - groot of klein, jong of oud - een geldig concertticket nodig. Er wordt geen kinderkorting toegekend.

Kinderen jonger dan 16 moeten te allen tijde worden begeleid door een volwassene (+18 jaar).

We raden echter af om het concert met (jonge) kinderen te bezoeken. Er worden geen faciliteiten voor kinderen voorzien. Een drukbezocht concert is ons inziens niet de meest ideale omgeving voor kinderen.

Leg je met een vereniging of vriendenclub een bus in naar het concert? Reserveer dan vooraf een gratis parkeerplaats via deze link.

Passagiers laten in- of uitstappen kan ENKEL op deze parking voor autocars. Op andere locaties zal de politie boetes uitschrijven voor stilstaan en parkeren.

De veiligheid van concertbezoekers, van artiesten en hun crew, van medewerkers en buurtbewoners is altijd onze allerhoogste prioriteit. We hebben een stevig veiligheidsbeleid. In aanloop naar het concert vergaderen we regelmatig met lokale en federale politie, met lokale en provinciale overheden. Ook tijdens het concert is er permanent overleg. Een hele set aan maatregelen is van kracht. Meer info en een lijst met verboden voorwerpen vind je HIER.

Ook belangrijk:

  • Vuurtjes maken is strikt verboden in het Festivalpark
  • Door het betreden van het Festivalpark stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van consumenten of het bestrijden van misdrijven/misdaden
  • Door het betreden van het terrein verklaar je akkoord te zijn met de verkoopsvoorwaarden van het concert
  • Huisdieren zijn niet toegelaten. Er wordt echter wel een uitzondering gemaakt voor assistentiehonden (al dan niet in opleiding) voor personen met een beperking.