Warpaint
zo 19 mrt 2017
Brussels

Warpaint

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(09/11/2016)

In navolging van hun derde album, dat begin dit najaar verschenen is, kondigt Warpaint een Europese concerttournee aan! Op het programma staat ook een langverwacht Belgisch concert, opo 19 maart 2017 in de Ancienne Belgique.

Twee jaar terug maakten Emily, Jenny Lee, Stella en Theresa nog een uitstekende beurt met hun zelfgetitelde tweede album. Het viertal uit Los Angeles rijgt uitverkochte shows (AB, Koninklijk Circus) aan elkaar en wordt een graaggeziene gast op de voornaamste zomerfestivals (Rock Werchter, Pukkelpop). De vier muzikantes krijgen ook de critici op hun hand, en trekken een steeds groter publiek van muziekliefhebbers. Vandaag staan ze voor een nieuwe mijlpaal in hun carrière. Met hun buitengewone talent en zin voor creativiteit maken ze een opmerkelijke comeback met hun nieuwe plaat ‘Heads Up’ en de briljante single “New Song”. Dit album, dat met producer Jacob Bercovici opgenomen werd in de The Hill-studio in hun thuishaven Los Angeles, getuigt van een ongeziene creatieve vrijheid waarin allevier de bandleden hun intenties en emoties kwijt kunnen.

Warpaint blijft een wondermooi muzikaal avontuur dat er met de jaren zelfs nog op vooruit gaat. Vier sterke karakters met een onweerstaanbare charme, die ijzersterke muziek produceren met postpunk- en indie-invloeden. Wat wil je nog meer... Warpaint staat op 19 maart 2017 op het podium van de Ancienne Belgique!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.