Ga naar Heilung

Heilung: Dreki Ferdhast

Heilung: Dreki Ferdhast

zo 15 sep. 2024
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

20:00

Deuren open: 18:30


Klaar om helemaal meegezogen te worden in een mysterieuze sfeer? De neofolkgroep Heilung zakt op zondag 15 september af naar de Lotto Arena in Antwerpen met hun 'Dreki Ferdhast' tour.

Al sinds hun oprichting in 2015 probeert het geheimzinnige collectief Heilung mensen mee te nemen op een melodieuze reis naar het verleden met hun unieke en mysterieuze muziek. In hun eerdere albums of hoofdstukken, zoals zij het noemen, stond steeds het prehistorische noorden van Europa centraal. Met hun nieuwe en derde hoofdstuk 'Drif' verkennen ze graag drie andere grote primitieve beschavingen buiten Europa.

"Met het zingen van deze oerliederen willen we hulde brengen aan deze oude culturen, opnieuw contact maken met het begin en ons herinneren dat we allemaal verbonden zijn en elkaar inspireren." - Heilung

Hun nieuwste album slaat niet alleen een brug tussen de geschiedenis en hedendaagse samenleving, maar is ook een statement van de kracht van eenheid. Een optreden van Heilung is een ritueel van samenhorigheid, een ceremonie die je sowieso eens in je leven moet meemaken. Laat je op zondag 15 september in de Lotto Arena meevoeren op de oermuziek van Heilung!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Ga je liever als VIP of met een groep van meer dan 20 personen? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.