Overslaan
Live Nation België

The Weeknd

The Weeknd: After Hours til Dawn Tour, Koning Boudewijnstadion | 11 & 12 Juli 2023

The Weeknd heeft 2023 data aangekondigd voor het vervolg van zijn After Hours til Dawn Tour. De tour viert het album After Hours uit 2020, evenals zijn veelgeprezen album Dawn FM, dat in januari 2022 verscheen. De After Hours til Dawn Tour zal op dinsdag 11 en woensdag 12 juli 2023 een Belgische stop maken in het Koning Boudewijnstadion.

Er zijn verschillende soorten tickets: Reguliere tickets (staand/zittend), Packages en Platinum tickets. De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, mobiliteitsbijdrage en donatie voor het goede doel. The Weeknd doneert €1 per verkocht ticket aan zijn XO Humanitarian Fund ter ondersteuning van het World Food Programme van de Verenigde Naties.

Reguliere tickets:

Er zijn 6 prijscategorieën voor reguliere tickets: €52,88 zitplaatsen - €68,00 zitplaatsen - €78,80 zitplaatsen - €96,08 staanplaatsen middenplein + personen met een beperking - €106,88 zitplaatsen - €139,28 zitplaatsen.

Packages:

  • Gold Hot Ticket Package (€274,36)
  • Silver Hot Ticket Package (€224,36)
  • Pitch Early Entry Package (€234,36)

Meer info over de packages kan je hier vinden.

Platinum tickets:

Platinum Tickets geven fans de kans om de meest gewilde tickets van een evenement te kopen tegen een marktgedreven prijs. Hiervoor wordt een deel van de tickets beschikbaar gesteld door de artiest of promotor. Deze tickets geven de fans gegarandeerde toegang tot de plekken waar op dat moment het meeste vraag naar is. Dit kunnen zowel zit- als staanplaatsen zijn. Platinum Tickets worden aangeboden op Ticketmaster en zijn originele tickets. Extra’s als hospitality of merchandise maken geen deel uit van het Platinum Ticket. Meer informatie over Platinum Tickets vind je hier.

Om illegale doorverkoop en fraude te voorkomen, zijn uw tickets pas enkele dagen voor de show beschikbaar in de Ticketmaster App (of in uw account).

Om gebruik te maken van het rolstoelpodium kopen personen met een handicap SPECIALE TICKETS voor het concert van The Weeknd op dinsdag 11 en woensdag 12 juli 2023 in het Koning Boudewijnstadion. Deze tickets kan je reserveren via dit formulier voor 11 juli of dit formulier voor 12 juli.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 96,08 euro (inclusief servicekosten, mobiliteits- en milieubijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je beperking kan aantonen.

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets.

De zitplaatsen in tribunes 2, 3 en 4 zijn enkel bereikbaar via treden. Het is niet mogelijk om voor deze plaatsen gebruik te maken van de alternatieve ingang. In de tribunes bevinden zich geen liften, aangepast sanitair of voorbehouden parking in de buurt. Heb je toch nood aan toegankelijke voorzieningen, dan koop je best specifieke tickets voor het platform voor mensen met een beperking of het middenplein.

BELANGRIJK! Je kan max. 2 tickets per persoon met handicap kopen voor het rolstoelplatform. De tickets zet je op naam van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider! Ook voor de begeleider koop je een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.

Voor vragen over de ticketverkoop kan je terecht bij Ticketmaster door dit formulier in te vullen.

Voor vragen over de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan je terecht bij theweeknd@inter.vlaanderen.   

De gegevens die je invult worden enkel gebruikt voor de aankoop van het ticket en de interne database van Inter en Ticketmaster. We verbinden ons ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. Je kan altijd vragen je gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar theweeknd@inter.vlaanderen.

Alle mobiliteitsinformatie zal dichter bij de datum van het concert beschikbaar zijn op deze website.

Komt de naam op je ticket niet overeen met je eigen naam? Maak je hierover geen zorgen! Als het ticket via de officiële kanalen is gekocht, is het geldig.

Als je een package hebt gekocht, moet je op de dag van het concert een identiteitsbewijs met foto meenemen om de inhoud van je pakket op te halen.

Koop uw tickets niet via veilingwebsites of websites met tweedehands tickets. Tickets die voor een exuberant bedrag worden aangeboden, worden op de zwarte lijst gezet en ongeldig gemaakt, wat betekent dat ze je geen toegang geven tot het concert. Heb je een ticket gekocht via één van deze websites? Probeer dan eerst contact op te nemen met deze website. Soms krijg je het prijsverschil terugbetaald. Zo niet, overweeg dan juridische stappen bij de burgerlijke rechter. Meld de doorverkoop altijd aan de Economische Inspectie via meldpunt.belgie.be.

Er is geen minimumleeftijd. Iedereen in het bezit van een geldig concertticket is welkom. Een concert is echter geen ideale omgeving voor kleine kinderen. Voor kinderen onder 12 jaar wordt aangeraden een zitplaats te kopen. Kinderen onder 16 jaar die de voorkeur geven aan het staand middenplein moeten vergezeld worden door een volwassene in het bezit van een geldig ticket in dezelfde prijscategorie.

Kaytranada zal het voorprogramma zijn tijdens het concert van The Weeknd. Ook Mike Dean zal meelopen op alle Europese data van The Weekend's After Hours til Dawn Tour.

Elk ticket bevat een Souvenir NFT van Binance. Ticketmaster zal later contact met je opnemen met een code en details over hoe je je NFT van Binance kunt claimen. Om deze NFT te ontvangen moet u zich aanmelden voor een account bij Binance en de NFT claimen. Alle vragen moeten worden gericht aan de klantenservice van Binance.