Timing (subject to change):
doors open: 18:30
RE-TROS: 19:45 - 20:15
DEPECHE MODE: 20:45 - 23:00

Depeche Mode - Global Spirit Tour

zo 26 nov 2017
Antwerpen

Depeche Mode - Global Spirit Tour

Sportpaleis, Antwerpen Details

19:45

Meer informatie

(20/06/2017)

Na een tot in de nok uitverkocht en overweldigend concert eerder in mei, keren de elektropoppioniers Depeche Mode terug naar het Antwerps Sportpaleis op zondag 26 november met het tweede luik van hun Global Spirit wereldtournee.

De band van zanger Dave Gahan, multi-instrumentalist Martin Gore en toetsenist Andy Fletcher, verkocht wereldwijd al meer 100 miljoen platen. Afgelopen maart bracht Depeche Mode hun 14e studio album uit. Het alom geprezen ‘Spirit’ – opvolger van het succesalbum ‘Delta Machine’ uit 2013 – was goed voor een top 5-notering in 26 landen en een nummer 1-positie in 12 landen. In Antwerpen ontving de band uit handen van hun platenlabel Sony Music een gouden plaat voor ‘Spirit’, voor pers en fans het beste album van Depeche Mode in jaren.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer