(27/12/2017)

Zoals eerder werd aangekondigd, moest Shakira haar El Dorado World Tour uitstellen naar aanleiding van stemproblemen. Ook het voorziene concert in het Antwerpse Sportpaleis op 12 november werd uitgesteld.
Shakira maakte vandaag bekend dat de tour zal aanvangen in juni 2018. Het concert in Antwerpen zal doorgaan op donderdag 7 juni 2018. Het wordt een wervelende show!

Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe concertdatum.

Bent u verhinderd om op 7 juni aanwezig te zijn, neem dan contact op met het punt van verkoop, en dit vóór 1 februari 2018.

Shakira - El Dorado World Tour

do 07 jun 2018
Antwerpen

Shakira - El Dorado World Tour

Sportpaleis, Antwerpen Details

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • Early Entry*
  • Gold Hot Ticket*
  • Silver Hot Ticket*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets