Queens of the Stone Age

do 16 nov 2017
Antwerpen

Queens of the Stone Age

Sportpaleis, Antwerpen Details

Meer informatie

(15/06/2017)

En plots is daar... Queens Of The Stone Age! De legendarische rockgroep is helemaal terug! Met een nieuwe plaat en heerlijk concertnieuws. QOTSA kondigt een nieuwe tournee aan, die door Noord-Amerika en Europa trekt. Er is een Belgische passage voorzien op donderdag 16 november in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf 22 juni om 10u.

‘Villains’. Zo zal de nieuwste plaat, die op 25 augustus in de rekken ligt, gaan heten. “De titel is geen politieke verklaring. Het heeft niets te maken met Trump of van die shit. Het is gewoon 1) een fantastisch klinkend woord en 2) een reactie op de drie versies van elk scenario: jouw versie, de mijne en wat er effectief is gebeurd... Iedereen heeft iets of iemand nodig om tegenin te kunnen gaan, een ‘villain’ ofte ‘slechterik’. Zo is het altijd geweest. Het is sterker dan jezelf. Het enige wat je kan controleren is wanneer je het loslaat.”, aldus Joshua Homme. Geproduceerd door Mark Ronson en co-produced door Mark Rankin en gemixt door Alan Moulder, is ‘Villains’ het eerste volledige album van Queens Of The Stone Age sinds 2013. Negen nagelnieuwe songs, waarvan eerste single “The Way You Used To Do” alvast een heerlijk voorsmaakje is.

Joshua Homme (zang, gitaar), Troy Van Leeuwen (gitaar, keys), Michael Shuman (basgitaar), Dean Fertita (keys, gitaar) en Jon Theodore (drum) kunnen niet wachten om opnieuw te touren. Met een onberispelijke live reputatie, bergen artistiek talent, een verzameling aan wereldhits en fantastisch nieuw werk, trekt de band op donderdag 16 november naar het Antwerps Sportpaleis voor een avondje stevig rocken! Zorg dat je erbij bent!

Een overzicht van alle Europese data van de tour:
4 november  – Unipol Arena – Bologne, Italië
5 november – Stadthalle – Wenen, Oostenrijk
6 november – Samsung Hall – Zurich, Zwitserland
7 november – AccorHotels Arena – Parijs, Frankrijk
9 november – Konig-Pilsener Arena – Oberhausen, Duitsland
10 november – Zenith – Munchen, Duitsland
11 november – Velodrom – Berlijn, Duitsland
12 november – Ziggo Dome – Amsterdam, Nederland
14 november – TAP1 – Kopenhagen, Denemarken
15 november – Sporthalle – Hamburg, Duitsland
16 november – Sportspaleis – Antwerpen, België
19 november – Manchester Arena – Manchester, UK
21 november – The O2 Arena – Londen, UK
23 november – Usher Hall – Edinburgh, Schotland, UK
24 november – 3Arena – Dublin, Ierland

Deuren open: nog niet bekend

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer