Angus & Julia Stone

do 12 okt 2017
Brussels

Angus & Julia Stone

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(13/06/2017)

Angus & Julia Stone zijn terug, en de spanning is te snijden! Een nieuwe single ligt in het verschiet, een nieuw album is voorzien voor september en een nieuwe Europese tournee brengt hen dit najaar naar ons land! Angus & Julia Stone betoveren Vorst Nationaal op 12 oktober met een onmisbaar concert!

Sinds ze samen begonnen op te treden in 2006, voorzien broer en zus Stone de hele wereld van hun lichtvoetige folkpop en magische optredens. De combinatie van hun stemmen geeft een onweerstaanbaar zachte en energieke sfeer. ‘A Book Like This’ komt uit in 2007, drie jaar later gevolgd door ‘Down The Way’. Twee onnavolgbare platen vol bewzerende songs die de luisteraar meteen naar een parallel universum katapulteren. Denk maar aan hits als “The Beast”, “For You” en het magistrale “Big Jet Plane”. Hun wegen scheiden vervolgens om zich elk afzonderlijk te richten op uiteenlopende soloprojecten. Maar de artistieke aantrekkingskracht is zo groot dat ze elkaar in 2014 weer opzoeken voor een zelfgetiteld derde album. Een waar meesterwerk vol subtiele folkpop, versterkt met warme harmonieuze samenzangen en fijngevoelige arrangementen. Nummers als “Grizzly Bear”, “A Heartbreak” en “Get Home” zijn de perfecte voorbeelden.

Vandaag zijn ze tot onze grote vreugde weer talk of the town! Het charmante duo staat op 12 oktober op het podium in Vorst Nationaal! De ticketverkoop start op vrijdag 16 juni om 9u.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer