The Kooks

do 16 nov 2017
Brussels

The Kooks

Koninklijk Circus, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(22/05/2017)

Een vijfsterrenconcert. Beter kan je de passage van The Kooks, afgelopen maandag in de AB, niet omschrijven. Deze ‘Best Of’-tour, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de band, is gewoonweg onweerstaanbaar. Elk optreden van de groep uit Brighton schittert van de emotie, klasse, overtuiging en het ruwe talent dat we van hen gewend zijn.

Het Britse viertal doet het spektakel dit najaar nog eens over, en voegt dus een nieuwe Belgische datum toe aan het tourschema! Ben je er niet in geslaagd om tickets te bemachtigen voor de afgelopen AB-show, of wil je die onvergetelijke avond met de britrockers gewoon opnieuw beleven? Mis deze kans dan niet! The Kooks komen later dit jaar terug, maar dit keer staan ze op het podium van het Koninklijk Circus in Brussel op donderdag 16 november! De ticketverkoop start op vrijdag 26 mei om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Luke Pritchard, Hugh Harris, Alexis Nuñez en Peter Denton zitten volledig op dezelfde golflengte, en de band die ze met hun publiek smeden is prachtig om te zien. The Kooks staan bekend als tieneridolen, maar wisten ook ook bij ware muziekkenners voet aan de grond te krijgen met hoogstaande nummers en sterke albums volgens de beste britrocktradities.  

Hits, hits en nog eens hits... Deze terugkeer wil je niet missen! Afspraak voor een nu al legendarisch concert, op 16 november in het Koninklijk Circus.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer