Gezien de actuele problematiek rond de exploitatie van het Koninklijk Circus, wordt het concert van Benjamin Clementine op 25 november verplaatst naar de Ancienne Belgique (www.abconcerts.be) op woensdag 8 november 2017. Reeds aangekochte tickets voor het concert in het Koninklijk Circus blijven geldig. Personen die zich op de nieuwe datum niet kunnen vrijmaken, kunnen voor 30 september 2017 een terugbetaling aanvragen.

Benjamin Clementine treedt dit najaar dus nog steeds op in Brussel, maar het concert vindt plaats in de Ancienne Belgique, en dat op 8 november.

Benjamin Clementine

wo 08 nov 2017
Brussels

Benjamin Clementine

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

Benjamin Clementine leverde zijn debuut af in januari 2015. ‘At Least For Now’ oogst meteen enorm veel succes, met de prestigieuze Mercury Prize, een prijs als beste nieuwkomer bij de ‘Victoires de la Musique’ en een cover story in de New York Times – een interview door David Byrne – als orgelpunten. Benjamin Clementine wordt gelauwerd om de emotionele lading die hij tijdens zijn concerten overbrengt. Onlangs lanceerde hij zijn single “Jupiter”, de voorbode van zijn langverwachte derde langspeler ‘I Tell A Fly’ die op 29 september in de rekken ligt. “Jupiter” volgt zo in het spoor van “Phantom of Aleppoville” en “God Save The Jungle”; nummers die hij ons al live liet horen tijdens zijn adembenemende passage op Rock Werchter 2017.

Clementine is een uitzonderlijk, pakkend en krachtig artiest die geen luisteraar onberoerd laat. Afspraak met hem op 8 november in de Ancienne Belgique! Tickets zijn reeds verkrijgbaar.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer