Chris Rock: Total Blackout Tour
vr 29 sep 2017
Antwerpen

Chris Rock: Total Blackout Tour

Sportpaleis, Antwerpen Details

Meer informatie

CHRIS ROCK: THE TOTAL BLACKOUT TOUR
AANKONDIGING SHOWS EUROPA, VERENIGD KONINKRIJK EN MIDDEN-OOSTEN

De eerste tournee in negen jaar van de veelgeprezen comedian loopt door in 2017 en januari 2018
Shows toegevoegd in Europa, het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten

Chris Rock -de Grammy en Emmy Award winnende comedian, acteur, regisseur en producer- kondigt vandaag aan dat hij zijn TOTAL BLACKOUT TOUR naar Europa, het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten brengt.  Het is zijn eerste tournee in negen jaar tijd.  Tijdens het eerste luik van deze nieuwe tournee, speelde Chris Rock steeds voor uitverkochte zalen in de Verenigde Staten. Zowel pers als publiek smulden van de show.  Het Europese luik van de tournee brengt hem onder andere op vrijdag 29 september naar het Sportpaleis in Antwerpen. Daarna reist hij door naar het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten.  Tickets voor de show in het Sportpaleis in Antwerpen gaan in verkoop op vrijdag 12 mei om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Critici en publiek zijn het eens. Chris Rock is één van de beste comedians van deze generatie. Zowel als acteur, als regisseur, als producer en als schrijver tekent hij voor vele memorabele momenten.

In zijn nu bijna 30-jarige carrière, heeft Rock van voortdurend succes kunnen genieten. Zowel in film als op televisie. Als stand-up comedian, als acteur, als schrijver, als producer en als regisseur.  In 2014 schreef en regisseerde hij ‘Top Five’, een veelgeprezen tragikomische film. Rock speelde zelf ook de hoofdrol. Eerder, in 2009, waagde hij zich als schrijver en producer in de wereld van de documentaires met ‘Good Hair’. In 2014 was hij executive producer van ‘Eat Drink Laugh: The Story of the Comic Strip’, een documentaire over de geschiedenis van de gerenommeerde Newyorkse comedy club.

Ook als acteur kan hij mooie geloofsbrieven voorleggen:  “Grown Ups” en “Grown Ups 2”, de reeks “Madagascar” animatiefilms, “Head of State”, “Nurse Betty”, “CB4”, “Death at a Funeral”, “I Think I Love My Wife”, “2 Days in New York”, “Dogma” en “New Jack City”.

Als schrijver, producer en verteller werkte hij van 2005 tot 2009 mee aan de succesvolle televisiesitcom “Everybody Hates Chris”. Ook maakte hij tussen 1989 en 1993 vast deel uit van de cast van het populaire “Saturday Night Live”.

Deze zomer ziet Rock zich herenigt met Adam Sandler voor de opnames van de Netflix comedyfilm “The Week Of”. Hij zal ook aantreden als executive producer van een nieuwe late night talkshow voor de Amerikaanse zender BET: “The Rundown with Robin Thede”.

Chris Rock won reeds vier Emmy Awards, drie Grammy Awards en is een New York Times bestsellerauteur. Voor de Emmy Awards in 2016 werd hij twee keer genomineerd. Als "Outstanding Director for a Variety Special for “Amy Schumer: Live at the Apollo”" en voor het “Outstanding Special Class Program for the 88th Annual Academy Awards”.

CHRIS ROCK – THE TOTAL BLACKOUT TOUR 2017/2018
Data, steden en zalen onder voorbehoud van wijzigingen. Bezoek www.chrisrock.com voor de volledige THE TOTAL BLACKOUT TOUR speellijst.

--

Meer informatie over de packages vind je hier.

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: nog niet bekend

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer