Dua Lipa: The Self-Titled Tour

vr 03 nov 2017
Antwerpen

Dua Lipa: The Self-Titled Tour

Lotto Arena, Antwerpen Details

Meer informatie

(12/05/2017)

Popdiva Dua Lipa kondigt vandaag haar grootste Europese tournee tot nu toe aan. Er staan 20 concerten in 9 verschillende landen op het programma om haar zelf-getiteld debuut live aan de fans voor te stellen. 'The Self-titled Tour' wordt afgetrapt in de UK en steekt daarna over naar het Europese vasteland. De zangeres houdt ook halt in ons land. Afspraak op vrijdag 3 november in de Lotto Arena.

Ze mag dan wel jong zijn, Lipa heeft verhalen te vertellen! De prille twintiger met Kosovaarse roots heeft deze allemaal gebundeld op haar eerste album ‘Dua Lipa’, dat op 2 juni verschijnt. “Ik wil dat mensen me echt leren kennen. En dus gaat de plaat over alles wat er tot nu toe gebeurd is in mijn leven. Elke nummer vertelt een ander verhaal”. Met haar debuut laat de Britse zangeres zien dat ze meer is dan enkel een prachtige verschijning. Een gouden stem, pakken talent en ambitie die verder reikt dan het dancefloor-vuur van haar singles "Be The One", "Hotter Than Hell" en "Blow Your Mind (Mwah)".  “Ik noem het zelf ‘dark pop’. Met de pop heeft het publiek al kennis gemaakt, maar op het album zijn ook erg donkere singer-songwriter stukken terug te vinden, waar ik heel erg opgetogen over ben.”

Als geboren performer met hopen onstage presence, kan Dua Lipa niet wachten om haar levensverhaal naar het podium te brengen. Nadat ze haar opwachting maakt op enkele van ’s werelds mooiste zomerfestivals, waaronder Rock Werchter, trekt ze dit najaar op tournee. Ze concerteert op vrijdag 3 november in de Antwerpse Lotto Arena.

Meer informatie over de packages vind je hier.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: nog niet bekend

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*
  • First Loves Meet & Greet Package*
    Uitverkocht.

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer