Kaleo

do 09 nov 2017
Antwerpen

Kaleo

Lotto Arena, Antwerpen Details

Meer informatie

(02/05/2017)

De IJslandse rocksensatie Kaleo kondigt vandaag zijn “The Kaleo Express” headliningtour aan. De tournee start met tal van data in Amerika, om vanaf de herfst verdergezet te worden in Europa. Op donderdag 9 november staat Kaleo met zijn hitsingle “Way Down We Go” in de Lotto Arena in Antwerpen. De support band is Judah & The Lion.

Sinds de release in 2016 van hun tweede album ‘A/B’ gaat het de jonge IJslandse band voor de wind. Hun vernieuwende mix van alternatieve rock, folk, country en bluesy melodieën wordt erg gesmaakt door pers en fans wereldwijd. De rauwe stem van zanger Jökull “JJ” Júlíusson begeestert. Hij gaat van heel doorleefde zang, naar krachtig dynamisch als extra power aan de muziek, naar noten in de hoogste regionen met zijn unieke falsetto.

Kaleo is afkomstig uit het kille IJsland, hun huidige uitvalsbasis situeert zich in Austin, Texas. De warme temperaturen aldaar schemeren door op “Way Down We Go”, de single waarmee de groep doorbreekt in de Verenigde Staten (#1 van de alternatieve hitlijst), op het internationale plan (featured op de FIFA 16 soundtrack, en in de ‘Orange is the New Black’ Season 4 Trailer) én in België.

De huidige single “No Good”, gelanceerd als soundtrack van de populaire HBO-serie Vinyl, heeft volgens Rolling Stone alles in petto om de zegetocht van Kaleo verder te zetten: “The song stomps like The Black Keys at their meatiest!".

Na een uitverkochte AB bij hun eerste bezoek aan België in januari, en een veelbelovende passage op de main stage van Rock Werchter op vrijdag 30 juni, wordt nu al reikhalzend uitgekeken naar het concert in de Lotto Arena in Antwerpen op 9 november!

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

 

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer