Tori Amos
za 09 sep 2017
Gent

Tori Amos

Capitole, Gent Details

20:00

Meer informatie

(24/04/2017)

Gerenommeerd singer-songwriter en pianiste. Roodharig.  Moeder en muze voor een hele generatie vrouwen. Vurig activiste. Gepassioneerd live muzikante. Dat is Tori Amos.

Nadat Tori Amos afgelopen weekend het nieuws van haar 15e studioalbum Native Invader onthulde, kondigt de Amerikaanse zangeres vandaag de data van haar Europese najaarstournee aan. Daags na de release van haar in september te verschijnen nieuwe album, staat Tori Amos met haar “Native Invader Tour” in Capitole Gent op zaterdag 9 september. Het Ierse indierock trio Bell X1 is de support band.

Tori Amos beschikt na meer dan twee decennia over een flink palmares en blijft er vlotjes hoogstaande platen aan toevoegen. Na de zomer volgt haar 15e studio album. Ze is na al die jaren nog steeds toonaangevend en tast telkens opnieuw haar artistieke grenzen af.  De Amerikaanse is een vurig voorvechter van empowerment en opkomen voor jezelf, maar ook van de oprechte goedheid van de mens. Tori Amos is een inspiratiebron voor haar trouwe publiek over de hele wereld. Haar muziek is ongeëvenaard. Voor het nieuwe album Native Invader groef Tori zelfs dieper in haar persoonlijke ervaringen, en dat zal te horen en te zien op 9 september in Gent.

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer