SOHN
ma 30 okt 2017
Brussels

SOHN

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(25/04/2017)

Sohn is terug met een prachtige nieuwe plaat, ‘Rennen’. Na een eerste concert waarmee hij de Orangerie in de Botanique dit voorjaar tot de nok deed vollopen, bevestigt Sohn ook dit najaar een Brusselse passage! Op 30 oktober speelt hij tot grote vreugde van de fans in de Ancienne Belgique!

Christopher Taylor is een geboren en getogen Londenaar. In 2012 vestigt hij zich in Wenen om zijn muzikale project Sohn op de rails te zetten. Met ‘The Wheel’ volgt al snel een eerste EP. Twee jaar later komt zijn debuutplaat uit bij 4AD. ‘Tremors’ (2014) is gekleurd door warme en minimalistische popmuziek tussen ambient, electro en soul. Indie-R&B, om er een moderne term op te plakken. Daarna gaat het van succesverhaal naar succesverhaal. In twee jaar tijd tourt hij de hele wereld rond, maar er is ook tijd om in Los Angeles volop te producen, remixen en schrijven in samenwerking met Banks, Kwabs en The Weeknd. Met zijn nieuwe langspeler ‘Rennen’ slaat Sohn een pak nieuwe muzikale wegen in, maar hij verliest de hoofdzaak nooit uit het oog. Zijn gestripte muziek zuigt de luisteraar helemaal op in een universum waar geluidsgolven van synths, piano en zweverige stemmen centraal staan. Eén van de absolute toppers van het genre!

Een ontdekking om niet te laten liggen, deze zomer op Rock Werchter, maar op 30 oktober ook met een geweldige indoorshow in de Ancienne Belgique.

Dit concert is een coproductie AB / Live Nation

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer