Lorde

vr 06 okt 2017
Antwerpen

Lorde

Lotto Arena, Antwerpen Details

Meer informatie

(08/06/2017)

In 2013 ontpopt de 16 -jarige Lorde zich als de stem van een generatie met haar full-length debuut ‘Pure Heroine’. Het album gaat wereldwijd met scheepsvrachten over de toonbank en sleept 2 Grammy Awards in de wacht. Vooral met haar single “Royals” breekt de Nieuw-Zeelandse alle records. Het prestigieuze magazine Time neemt haar op in de ‘Most Influential Teenagers In The World’-lijst en ze krijgt ook een plaatsje in Forbe’s ‘30 under 30’-rangschikking. Maar meer dan dat opent het gigantisch succes overal deuren. Ze neemt drie nummers op voor de officiële soundtrack van ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 1’ en werkt o.a. samen met het Britse Disclosure.

2017 is het jaar van de grote terugkeer voor Lorde. Album 2 is klaar. ‘Melodrama’ verschijnt volgende week vrijdag, 16 juni, en bracht met “Green Light” al meteen een klepper van een eerste single voort. Haar nieuwe plaat brengt haar deze zomer naar de grootste festivals, waaronder Coachella en Rock Werchter. Maar de release wordt ook gevierd met een grote wereldtournee en die houdt op vrijdag 6 oktober halt in de Lotto Arena in Antwerpen!

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: nog niet bekend

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer