+ SPECIAL GUESTS:
JOE GODDARD (LIVE) / 2MANYDJS LIVE

+ DEEWEE DJS: ASA MOTO / BOLIS PUPUL /
CHARLOTTE ADIGERY / FUTURE SOUND OF ANTWERP / PHILLIPI & RODRIGO (FATNOTRONIC SAO PAULO)

Soulwax + Joe Goddard (live) + 2MANYDJS + DEEWEE DJS

vr 22 dec 2017
Antwerpen

Soulwax + Joe Goddard (live) + 2MANYDJS + DEEWEE DJS

Lotto Arena, Antwerpen Details

Meer informatie

Soulwax is vol-le-dig terug in 2017! Voor het eerst in 12 jaar was er in maart plots een nieuwe en uitstekende plaat van de broers Stephen en David Dewaele: “FROM DEEWEE”. Opgenomen op één dag en in één take in hun Gentse Studio DEEWEE, loste de synthpopplaat moeiteloos alle verwachtingen in. Ook de perscommentaren op de twee -in een sneltempo uitverkochte- AB shows in april logen er niet om:

“De doortocht van Soulwax in de AB: een onbezorgd dansfuifje” (HUMO)
“Soulwax in de AB: Op klasse valt niet af te dingen” (Focus Knack)
“Soulwax fors en compromisloos in AB” (De Morgen)
“Hun nieuwe plaat staat als een huis, ook live” (De Standaard)
“Soulwax bevestigt zijn imago van beste liveband ter wereld wederom” (Fuzz-mag.be)

Deze zomer staat Soulwax op Rock Werchter, daarna gaat de ‘Transient Program For Drums and Machinery’ tour verder met een allerlaatste halte dit jaar op vrijdag 22 december in Lotto Arena in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 mei om 11u, via livenation.be en proximusgoformusic.be.

De ‘Transient Program for Drums and Machinery’ tour is een rondreizende microversie van haar DEEWEE opnamestudio. Alle apparatuur gaat mee: synthesizers, drummachines, instrumenten, mengpaneel, … Én 7 rasmuzikanten. Centraal op het podium staat de vaste kern van de groep: Stephen en David Dewaele, en Stefaan Van Leuven (bas & synths). De Belgische toppers worden omringd door drie drummers: Iggor Cavalera (Sepultura, MIXHELL), Victoria Smith (Jamie T) en Blake Davies (Turbowolf). Het zevende bandlid is Laima Leyton (MIXHELL) op synths en backing vocals. De optelsom geeft een nieuwe definitie aan wat een live show anno 2017 is. Ook deze passage van de Dewaele-broers wordt er één voor de geschiedenisboeken!

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: nog niet bekend

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets