Bonobo (live)

wo 15 nov 2017
Brussels

Bonobo (live)

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(25/04/2017)

Simon Green aka Bonobo is aardig op dreef in 2017 ! Na de release van zijn alom geprezen nieuwe album, deed hij een overvolle AB op z’n grondvesten daveren én kondigde hij een passage aan op Rock Werchter. Vandaag brengt de Brit nog meer goed nieuws, want hij voegt een derde halte in ons land toe aan zijn tourschema ! Een niet te missen concert op woensdag 15 november in Vorst Nationaal !

Sinds “Terrapin”, zijn in 1999 uit het niets verschenen eerste track, maakte de carrière van Simon Green een geduldige en doordachte metamorphose door. Met de instrumentale albums ‘Animal Magic’ en ‘Dial ‘M’ For Monkey’, geeft hij zijn passie voor het dj’en te kennen, tussen dancefloor en drum & bass in. Met ‘Days To Come’ (2006) boort hij een nieuw aspect van zijn persoonlijkheid aan door er stemgeluiden aan toe te voegen. Een schot in de roos!  De muzikale weelde op dit album versterkt zijn internationale reputatie eens te meer. Zijn steeds groeiende geloofwaardigheid gecombineerd met uitzinnige podiumprestaties maken van Bonobo een vaste waarde, een graag gezien artiest en de parel aan de kroon van Ninja Tune. Opvolgers ‘Black Sands’ en ‘The North Borders’, gedragen door de fascinerende single “Cirrus”, bevestigen zijn statuut van onsterfelijk en steeds vernieuwend artiest. En ook zesde langspeler ‘Migration’ is opnieuw een sterk staaltje artistieke innovatie en durf ! Zijn jongste worp wordt dankzij sterke nummers als "Kerala" (meer dan 3 miljoen views op YouTube) en "No Reason" featuring Nick Murphy aka Chet Faker, de hemel in geprezen door de internationale pers.

Dit najaar keert Bonobo terug naar ons land met een nieuw zaalconcert. Afspraak op woensdag 15 november in Vorst Nationaal.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer