Chris Rea

wo 11 okt 2017
Brussels

Chris Rea

Vorst Nationaal, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(24/04/2017)

Chris Rea kondigt met veel plezier zijn comeback op het podium aan voor komende herfst. De levende muzieklegende viert de release van zijn gloednieuwe plaat ‘Road Songs For Lovers’ met een reeks optredens in zowel Engeland als Europa. Bij ons komt hij zijn nieuwe album voorstellen op woensdag 11 oktober in Vorst Nationaal!

Als rasechte artiest bleef Chris Rea altijd trouw aan zijn artistieke visie en de professionele weg die hij is ingeslagen. Een opmerkelijke carrière en een uitzonderlijk parcous vol steengoede albums als ‘The Road To Hell’ (1989) en ‘Auberge’ (1991) droegen bij aan zijn succes als één van de betere songschrijvers van zijn generatie. Als bluesfanaat en virtuoos muzikant, maar ook als schilder en groot liefhebber van motorsport, toont hij de vele facetten van een artistiek talent dat tot op vandaag ruim 30 miljoen albums verkocht over de hele wereld.

2017 wordt gekenmerkt door zijn terugkeer met een nieuw studioalbum dat zal bestaan uit intense rockballades gedragen door zijn unieke stemtimbre. Bereid u alvast voor op een emotioneel concert met zijn nieuwe parel van een album, en natuurlijk al zijn grootste hits, zoals “Josephine”, “On The Beach” of “I Can Hear Your Heartbeat”. Wees er zeker bij op woensdag 11 oktober, voor een bijzonder en onmisbaar muzikaal hoogtepunt!

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer