The Sisters of Mercy
di 05 sep 2017
Brussels

The Sisters of Mercy

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

+ special guest: THERAPY?

(18/04/2017)

The Sisters Of Mercy vieren hun grote terugkeer op de planken van de AB met een dubbelslag die nog lang zal nazinderen! Tickets voor hun concert op 4 september verkopen als zoete broodjes, dus bevestigt de band een tweede show in de AB op dinsdag 5 september. Mét een speciale verrassing, want de mythische groep uit Leeds verwelkomt Therapy? als special guest in haar voorprogramma voor beide concerten in Brussel.

Het beroemde Noord-Ierse trio Therapy? deed in de jaren ’90 heel wat stof opwaaien bij fans van alternatieve metal. Met meerdere iconische albums en een eindeloze reeks tijdloze hits – van “Screamager”, “Diane” en “Nowhere” tot “Misery” en “Church of Noise” – staat de band garant voor een spetterend begin van de avond, voor The Sisters of Mercy het podium betreden. De band behoeft geen introductie meer. Zij blijven fascineren met een resem onnavolgbare klassiekers, en winnen jaar na jaar een groter publiek voor zich. “Body and Soul”, “Alice”, “Temple of Love” en “No Time To Cry” zijn maar enkele cultnummers uit hun briljante repertoire.

Op 4 en 5 september staan The Sisters of Mercy en Therapy? samen in de AB. Twee onmisbare concertavonden in het vooruitzicht!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer