Lamb

ma 09 okt 2017
Brussels

Lamb

Ancienne Belgique, Brussels Details

20:00

Meer informatie

(11/04/2017)

2017 wordt een opmerkelijk jaar voor het duo uit Manchester. Lou Rhodes en Andy Barlow pakken namelijk uit met een speciale tournee om de twintigste verjaardag van hun debuutplaat ‘Lamb’ te vieren. In dit specifieke kader houden ze halt bij ons in Brussel, voor een concert op 9 oktober in de Ancienne Belgique!

Hun hyperintense debuut bevat tien drum’n’bass-tracks met invloeden van jazz, klassieke muziek, blues, techno en hiphop. Dankzij twee leadsingles – “Cottonwool” en “Gorecki” – en de toevoeging van een indrukwekkende emotionele vibe, weet Lamb een geheel nieuwe stijl neer te zetten. Ze creëren een verrassend originele, vernieuwende en betoverende sound die de luisteraar meevoert op een reis door de tijd. Als geen ander hebben ze bewezen dat drum’n’bass niet enkel de voeten doet dansen, maar ook de harten sneller doet slaan.

Intussen is hun discografie zes sterke albums rijk, en mag Lamb zich een vaandeldrager van de internationale scene noemen, geroemd door collega-muzikanten, critici en talloze fans. In 2014 traden ze in topvorm opnieuw op het voorplan met ‘Backspace Unwind’, hun meest recente album tot nog toe. Hun creativiteit lijkt eindeloos, en zowel Lou als Andy blijven onuitputtelijk nieuwe sounds uitvinden, of het nu gezamenlijk of elk met hun eigen nevenprojecten is. Hun podiumprestaties, zowel op festivals (Rock Werchter 1999, 2000, 2002 en 2004) als tijdens zaalshows (waaronder een uitverkochte AB in 2014) dragen bij tot een vlekkeloze artistieke reputatie. Het belooft dus een onmisbaar concert te worden voor Lamb, op 9 oktober in de Ancienne Belgique!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer