Brian Setzer's Rockabilly Riot!
wo 12 jul 2017
Antwerpen

Brian Setzer's Rockabilly Riot!

Openluchttheater Rivierenhof, Antwerpen Details

20:00

Meer informatie

(28/02/2017)

Let’s shake! Begenadigd rock-'n-rollgitarist, songwriter en frontman, Brian Setzer is een levende legende. De Amerikaan combineert rockabilly en swing, voegt daar zijn eigen punch aan toe, en creëerde zo zijn eigen signature rocking stijl. Setzer brak door in de jaren 80 met zijn rockabilly band Stray Cats die iedereen kent van de hits "Runaway Boys", "Stray Cat Strut" en "Rock This Town", dat laatste door Rock and Roll Hall of Fame uitgeroepen tot één fundamenten van de rock and roll. Hij blies zijn carrière opnieuw leven in tijdens de jaren 90 met zijn 19 koppige swing revival band Brian Setzer Orchestra. Vorig jaar nog afsluiter op Blues Peer voor een uitzinnig publiek, nu klaar om dat feest over te doen in het meest gezellige outdoor theater van België!

Brian Setzer’s palmares is best indrukwekkend: drie Grammy Awards, meer dan 13 miljoen verkochte albums wereldwijd, zijn eigen signature model Gretsch guitar, een replica van zijn originele 1959 Stray Cat Gretsch 6120 eervol uitgestald in het Smithsonian Institute in Washington DC, een Orville H. Gibson Lifetime Achievement Award in de vitrinekast, een acteerprestatie als rockabilly pionier Eddie Cochran in de La Bamba film (1987), een rolletje in The Simpson.

Belgische rock, punk, en rockabilly liefhebbers tekenen present op 12 juli in het openluchttheater van OLT Rivierenhof. Het belooft een swinging rockabilly feest te worden met Brian Setzer’s Rockabilly Riot! in het Antwerpse amfitheater!

Deuren open: 19:00

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@openluchttheater.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer