Live Nation heeft aangekondigd dat het Europese luik van de Lady Gaga Joanne World Tour helaas moet worden uitgesteld tot begin 2018. De tour zou op 21 september van start gaan in Barcelona en eindigen op 28 oktober in Keulen.
Ook het concert voorzien op zondag 1 oktober in Antwerpen, wordt uitgesteld.

Lady Gaga lijdt aan ernstige lichamelijke pijn wat haar vermogen om op te treden beïnvloedt. Ze blijft onder de zorg van haar dokters, die hebben aanbevolen om de tour uit te stellen. De komende zeven weken zal ze proactief samenwerken met haar artsen om te genezen. Wanneer de tour hervat, zal ze haar fans de best mogelijke show geven die ze speciaal voor hen had uitgewerkt. Lady Gaga’s hart gaat uit naar al haar fans in heel Europa en ze bedankt hen voor hun steun en begrip.

De tour werkt momenteel aan een nieuwe planning voor de Europese data. Fans worden gevraagd hun tickets bij te houden tot er meer nieuws bekend gemaakt wordt.

Live Nation en Lady Gaga verontschuldigen zich oprecht voor het ongemak.

Lady Gaga: Joanne World Tour [POSTPONED]

zo 01 okt 2017
Antwerpen

Lady Gaga: Joanne World Tour [POSTPONED]

Sportpaleis, Antwerpen Details

Meer informatie

(06/02/2017)

Volgend op een explosief optreden tijdens de half time van de Super Bowl, kondigt Lady Gaga haar Joanne World Tour aan.

Lady Gaga trekt de wereld rond met de Joanne World Tour. De tournee wordt op 1 augustus afgetrapt in Vancouver en steekt op 22 september de oceaan over voor een reeks Europese concerten. Er is een Belgische passage voorzien op zondag 1 oktober in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf maandag 13 februari om 10u.

Dat Lady Gaga een one-of-a-kind artieste is, staat buiten kijf. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums en 150 miljoen singles wereldwijd, behoort ze tot de best verkopende artiesten aller tijden. Ze is ook één van de grootste levende giganten op social media, met meer dan 61 miljoen likes op Facebook, meer dan 65,1 miljoen volgers op Twitter en meer dan 21,3 miljoen volgers op Instagram. Haar vijfde studioalbum ‘Joanne’ kwam onlangs op de markt en debuteerde op nummer 1 in de Billboard Top 200. Daarmee is het haar vierde opeenvolgende nummer 1-album, de eerste vrouwelijke artieste die daarin slaagt dit decennium. Lady Gaga’s carrière werd o.a. bekroond met een Grammy Award, een Golden Globe en een Academy Award-nominatie.

Meer informatie over de packages vind je hier.

--

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: 18:30

Tickets

Reguliere ticketverkoop

 • General onsale*
  Momenteel niet beschikbaar.
 • Dancin in Circles Package*
  Momenteel niet beschikbaar.
 • Come To Mama Package*
  Momenteel niet beschikbaar.
 • Perfect Illusion Package*
  Momenteel niet beschikbaar.
 • Ultimate Backstage Package*
  Momenteel niet beschikbaar.

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Registreer je voor Live Nation-voordelen

 • Toegang tot presales
 • Newsletter
 • Alerts voor artiesten
Registreer