Slayer
di 13 jun 2017
Brussels

Slayer

Ancienne Belgique, Brussels Details

Meer informatie

(26/01/2017)

De titanen van de thrash metal trekken opnieuw de baan op voor een wereldtournee, met hun jongste langspeler ‘Repentless’, en uiteraard ook al hun grootste hits, onder de arm. Ons land wordt natuurlijk niet overgeslagen, want de Californiërs staan op 13 juni op de planken in de AB!

Tom Araya, Kerry King, Gary Holt en Paul Bostaph vormen tegenwoordig de ruggengraat van deze metalreus, die samen met Megadeth, Anthrax en Metallica de ‘Big Four’ vormt. Eens opgericht in de voorsteden van Los Angeles, groeide de groep razendsnel uit tot één van de belangrijkste metalformaties aller tijden, met tijdloze klassiekers als ‘Seasons in the Abyss’ en ‘Reign in Blood’ op hun naam.

Na een carrière van 34 jaar intussen, houdt Slayer stand als dé ongenaakbare pijler van de speed/thrash metal. Hun onevenaarbare sound met supersonische gitaarriffs en bakken gevoel voor melodie blijft een hondstrouwe fanbase aanspreken. Getuige daarvan is ook hun laatste album, ‘Repentless’. Hun eerste plaat op het Nuclear Blast-label werd door Kerry King en Tom Araya geschreven en opgenomen in de Henson Studios in Los Angeles. Ze blijven daarbij koppig de mainstream schuwen, en leverden elf meedogenloze, duistere en agressieve tracks af.

Afspraak met Tom Araya en de zijnen in de Ancienne Belgique, op dinsdag 13 juni!

Deuren open: nog niet bekend

Tickets

Reguliere ticketverkoop

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer