Neil Diamond - 50 Year Anniversary World Tour

do 28 sep 2017
Antwerpen

Neil Diamond - 50 Year Anniversary World Tour

Sportpaleis, Antwerpen Details

Meer informatie

(12/12/2016)

Een feestelijke dag voor Neil Diamond! Terwijl hij vandaag zijn eigen 76ste verjaardag viert, kondigt hij aan dat de tournee naar aanleiding van de 50ste verjaardag van zijn carrière nu ook naar Europa komt. De ‘50th Anniversary Tour’ houdt op donderdag 28 september halt in het Sportpaleis.

Neil Diamond is één groot succesverhaal. Een Grammy Award, een Golden Globe, een opname in de Songwriters Hall of Fame en in 2011 zelfs nog in de Rock and Roll Hall of Fame en ook de zéér prestigieuze Sammy Cahn Lifetime Achievement Award; Diamond heeft het allemaal op zijn naam staan. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. "Sweet Caroline", "Girl, You'll Be A Woman Soon", "Solitary Man", "I Am...I Said", "Cracklin' Rosie"... De lijst is eindeloos, de songs tijdloos.

5 decennia actief in de muziekindustrie. Dat is een jubileum dat Neil Diamond op gepaste manier wil vieren. Hij brengt daarom de ‘50th Anniversary Collection’ uit, een unieke verzameling van 50 zorgvuldig geselecteerde eigen songs uit 50 jaar carrière. Daarnaast is er ook een feestelijke wereldtournee. Neil Diamond brengt zijn ‘50th Anniversary Tour’ op donderdag 28 september naar het Sportpaleis in Antwerpen.

--

Meer info over de 'Hot Ticket Packages' vindt u hier.

Het volledige tijdschema vindt u enkele dagen vóór het concert op deze pagina.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer