Timing (subject to change):
doors open: 18:30
THE VAMPS: 20:00 - 20:40
LITTLE MIX: 21:00 - 22:10

Little Mix - The Glory Days Tour 2017
vr 02 jun 2017
Antwerpen

Little Mix - The Glory Days Tour 2017

Lotto Arena, Antwerpen Details

20:00

Meer informatie

(21/11/2016)

De meisjes van Little Mix vormen sinds 2011 een groep. Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall hebben zich weten profileren als één van de meest indrukwekkende acts van de Britse popscene. En met hun nieuwe plaat ‘Glory Days’, gedragen door de aanstekelijke single “Shout Out To My Ex”, bevestigen ze hun talent des te meer.

Dankzij hits als “Move”, “Wings” en “Black Magic” hebben de meisjes intussen meer dan een miljard YouTube- en Vevo-views bij mekaar gesprokkeld. Hun groeiende succes resulteerde in gigantische tours, o.a. in de UK, Australië, Japan en de Verendigde Staten, waar hun debuutalbum een record verpulverde dat de Spice Girls gedurende bijna twee decennia op hun naam hadden staan! Popacts als Little Mix kom je niet elke dag tegen. Met elk album worden ze beter en groter. We hebben nog lang niet het laatste gezien van deze meidengroep!

‘Glory Days’ is afgelopen vrijdag verschenen. Volgend op de release kondigt Little Mix hun gelijknamige tournee aan, die in de lente halt houdt in België. Na het - in no time uitverkochte - concert in Trix eerder dit jaar, wordt dit hun eerste arenashow in ons land! De girlband concerteert op vrijdag 2 juni in de Lotto Arena in Antwerpen.

--

Meer info over de packages vind je HIER.

Deuren open: 18:30

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets
Tickets

Reguliere ticketverkoop

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In het Sportpaleis en in de Lotto Arena zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve bij uw reservering te vermelden of u zich in een rolstoel verplaatst, zodat wij voor u de juiste boeking kunnen doen. Onze medewerkers in de zaal zullen u graag naar uw plaats begeleiden.
.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via aangepaste ingangen aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet men van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.
.

Ook in de Lotto Arena is rekening gehouden met goede zichtlijnen vanaf de rolstoelplaatsen.

Tickets nu te koop

General onsale*

Meer info

Tickets kopen Vind de juiste tickets. Bekijk hieronder alle tickets

Registreer je voor Live Nation-voordelen

  • Toegang tot presales
  • Newsletter
  • Alerts voor artiesten
Registreer