Ga naar Conan Gray

Conan Gray: Found Heaven On Tour

Conan Gray: Found Heaven On Tour

ma 04 nov. 2024
Brussels

Deuren open: 18:30

 

Met zijn multiplatina hits "Heather" en "Maniac" heeft Conan Gray zich bewezen als een van de grootste en meest geprezen popsterren en songwriters van zijn generatie. Op 5 april brengt de jonge Amerikaan zijn derde album 'Found Heaven' uit, dat hij dit najaar presenteert tijdens zijn Europese tournee. Op 4 november staat Conan Gray voor zijn talloze Belgische fans in Vorst Nationaal.

 

Als kind eerder een eenzaat, vond Conan Gray al op jonge leeftijd zijn toevlucht in de muziek. Zijn onverbloemd authentieke liedjes vonden al snel een enorme aanhang en hebben momenteel meer dan 15 miljard streams. In 2020 bracht Conan Gray zijn eerste album 'Kid Krow' uit, dat op nummer één in de ‘Billboard pop album chart’ belandde en hem complimenten opleverde van Sir Elton John zelf. In 2022 bereikte 'Superache', zijn tweede album, de top 10 van de ‘Billboard 200’ in de VS en stond het ook bovenaan de hitlijsten in Australië, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Datzelfde jaar verkocht Conan meer dan 300.000 tickets voor zijn eerste wereldtournee, waarbij hij al snel legendarische zalen als het Greek Theatre in Los Angeles, de Eventim Apollo in Londen en Ancienne Belgique in Brussel uitverkocht. Met zijn derde studioalbum, waar reikhalzend naar uitgekeken wordt, gaat Conan Gray een nieuw muzikaal tijdperk in, zoals blijkt uit zijn nieuwe tracks met een heerlijk jaren tachtig tintje. Op 4 november kan je de jonge Amerikaanse ster, met al zijn hits en nieuwe tracks, bewonderen tijdens een memorabele avond in Vorst Nationaal!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.