Ga naar Khruangbin

Khruangbin

Khruangbin

za 02 nov. 2024
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

Khruangbin, het betoverende muzikale trio uit Houston, Texas, heeft grootse plannen voor 2024. Na de album release die verwacht wordt in april en hun komst naar Rock Werchter in juli, komen ze op zaterdag 2 november 2024 met hun ‘A la Sala’-tour (vertaald: naar de kamer/zaal) naar de Antwerpse zaal Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 maart om 11u via livenation.be.

 

Zelden dekt een groepsnaam zo goed de lading als tongbreker Khruangbin, het Thaise woord voor vliegtuig. Het trio, bestaande uit Laura Lee Ochoa, Mark Speer, DJ Johnson, staat bekend om hun gitzwarte pruiken en exotisch klinkende muziek. Je waant je zo in de souks van Marrakesh, de stranden van Hawaii of tijdens een nachtelijk uitje in Bangkok. Volgens de legende vonden de drie elkaar in een gedeelde liefde voor Afghaanse muziek en architectuur uit het Midden-Oosten. Op 5 april verschijnt ‘A la Sala’, het vierde studioalbum van de band en de eerste LP in vier jaar tijd. De perfecte gelegenheid voor een nieuwe tour, die opnieuw een betoverende ervaring belooft te worden, ook voor de Belgische fans.

 

Tickets voor het concert in de Lotto Arena zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 maart om 11u via livenation.be en kosten €51,10 – €45,50 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

 

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 14 maart om 11u en eindigt op vrijdag 15 maart om 11u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.