Ga naar MEROL

MEROL

MEROL

vr 15 nov. 2024
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(04/03/2024)

 

LESGOOOOO! Het feest is nog lang niet voorbij voor MEROL, want de Nederlandse popsensatie is klaar voor haar grootste indoorshow ooit! Zin in een avondje lekker met de meiden? Dan is de Lotto Arena op vrijdag 15 november the place to be, waar ook mannen met gevoel uiteraard van harte welkom zijn. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 maart om 10u via livenation.be.


MEROL – de artiestennaam van Merel Baldé – maakt Nederlandse electropop met invloeden van italodisco en housemuziek. Met haar eigenzinnige, fantasierijke, tongue-in-cheek teksten die reflecteren op de huidige tijdgeest, is ze een unieke stem binnen de muziekscene en weet ze ieders hart te veroveren. Ze is graag gezien op festivals zoals Pukkelpop en Rock Werchter en zette met haar daverende liveshow onder andere Ancienne Belgique, De Roma en OLT Rivierenhof meermaals op zijn kop. MEROL staat bekend om haar zelfspot, iconische kostuums, feministische statements en haar bijzondere interactieve momenten met publiek. Last van knaldrang? Ga naar MEROL!


Tickets voor het concert in de Lotto Arena zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 maart om 10u via livenation.be en kosten €36,54 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*
  • Mastercard Preferred

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.