Ga naar Big Thief

Big Thief

Big Thief

wo 14 aug. 2024
Deurne

Deuren open: 19:00

De betoverende indiemuziek van Big Thief die weergalmt over het idyllische OLT Rivierenhof? Het lijkt een droom, maar wel eentje die in de zomer van 2024 realiteit wordt. De Amerikaanse band Big Thief komt op woensdag 14 augustus 2024 naar OLT Rivierenhof in Antwerpen, nadat ze in 2023 De Roma al volledig uitverkochten.

 

De fabelachtige songs van Big Thief zijn als herinneringen die worden blootgelegd door de tedere stem van frontvrouw Adrianne Lenker. Hun indiefolk is zo puur dat je bijna niet anders kan dan de band in je hart sluiten. Hun meest recente album “Dragon New Warm Mountain I Believe in You” is een meesterwerk, waarin ze de diepste mogelijkheden van Big Thief verkennen. Tijdens vier opnamesessies op vier totaal verschillende locaties creëerden ze deze dubbel-LP, die hen als individuen en band perfect weerspiegelt.

 

Adrianne Lenker, Buck Meek, Max Oleartchik en James Krivchenia vormen samen iets magisch. Ze maken liedjes over pijn en verdriet, maar ook over de kracht om overeind te krabbelen, de puurheid van vriendschap en de liefde voor het leven. Als ze samen op een podium stappen en deze fragiele liedjes live tot bij jou brengen, kan je niet anders dan helemaal betoverd worden.

 


Tickets voor het concert in OLT Rivierenhof zijn beschikbaar vanaf vrijdag 12 januari om 11u aan 35,50 euro en 32,50 euro inclusief servicekosten.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via communicatie@oltrivierenhof.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.