Ga naar Portland

Portland

Portland

do 22 aug. 2024
Deurne

20:00

Deuren open: 19:00


(10/01/2024)

Na een hele reeks uitverkochte clubshows én twee uitverkochte shows in De Roma, kan je nu ook volgende zomer van Portland genieten in de frisse buitenlucht. Op donderdag 22 augustus 2024 komen frontman Jente en zijn band naar OLT Rivierenhof in Antwerpen. Deze show is voor Portland dan ook meteen de eerste aankondiging van de festivalzomer.

Het verhaal van Portland begon al bijna tien jaar geleden, maar nadat ze in 2018 zichzelf als winnaar van de Nieuwe Lichting mochten kronen, begon het avontuur voor Jente Pironet pas echt. Hun debuutalbum "Your Colours Will Stain" volgde al snel en was meteen een shot in de roos. De band scoorde met betoverde songs als 'Pouring Rain', 'Lucky Clover' en 'Expectations'. Na hun deelname aan Liefde Voor Muziek en meest recente album "Departures" heeft intussen heel Vlaanderen Portland in hun hart gesloten. De band live aan het werk zien is een magische ervaring, en al helemaal in de setting van het idyllische OLT Rivierenhof. Deze show van Portland op donderdag 22 augustus in Antwerpen mag je dus absoluut niet missen.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via communicatie@oltrivierenhof.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.