Ga naar Dry Cleaning

Dry Cleaning

Dry Cleaning

zo 21 apr. 2024
Antwerpen

Trix | Antwerpen

Deuren open: 19:30

Normaal kwamen ze vorig jaar al het beste van zichzelf geven in Antwerpen, maar daar stak ziekte een stokje voor. Nu komt DRY CLEANING, de postpunk band uit Londen, terug naar Trix op zondag 21 april 2024. Een nieuwe kans dus voor de Belgische fans om te genieten van de ongewone, maar krachtige, muzikale mix waar DRY CLEANING bekend om staat. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 19 januari om 11u.

 

Vorige zomer blies het viertal nog iedereen omver op Pukkelpop met hun unieke mix van postpunk, spoken word, gitaarrifs en zware bassen. De prachtige stem van frontvrouw Florence Shaw neemt je mee op een uitzonderlijke reis, met nummers als ‘Scratchcard Lanyard’, ‘Don’t Press Me’ en ‘Strong Feelings’. Na hun twee succesvolle EP’s in 2019 en hun veelgeprezen debuutalbum “New Long Leg” uit 2021, maken ze nu opnieuw indruk met hun nieuwste album “Stumpwork”.

 

Ook op het podium imponeert Florence keer op keer met haar fantastische manier van performen. Het optreden van DRY CLEANING in Trix op zondag 21 april missen, is dus geen optie!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving