Ga naar Jacob Collier

Jacob Collier - DJESSE UK & EUROPE TOUR

Jacob Collier - DJESSE UK & EUROPE TOUR

zo 24 nov. 2024
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

Deuren open: 19:00

 

(01/12/2023)

De terugkeer naar het podium van de jonge Londense singer-songwriter is niet onopgemerkt gebleven bij zijn Belgische fans. Zijn concert op zaterdag 23 november is bijna uitverkocht, de laatste tickets zijn nu beschikbaar. 

 

Gezien het enthousiasme dat zijn komst naar ons land teweegbrengt, besluit Jacob Collier om een extra Brusselse datum aan zijn tourschema toe te voegen. De geliefde jonge Brit stelt ook op zondag 24 november zijn vierde album ‘Djess Vol. 4’ (dat in maart verschijnt) voor in Ancienne Belgique!

 

Met zijn talent, grenzeloze verbeelding en lef maakt de jonge Jacob in 2012 zijn debuut op YouTube met zijn eigen video's. Hij wekt al snel de interesse van levende legendes Herbie Hancock en Quincy Jones. Zijn eerste album komt uit in 2016 en slaat meteen aan op alle muziekplatforms. ‘In My Room‘ zorgt voor wereldwijde faam en bezorgt hem meteen twee Grammy Awards. Geliefd bij zowel het grote publiek als bij zijn collega's, stapelt hij de fenomenale samenwerkingen op, waaronder met Coldplay, SZA, Kehlani en Alicia Keys. In 2018 begon Jacob aan een enorm project met zijn vierdubbele album getiteld "DJESSE". Vijftig nummers verdeeld over vier delen, elk verankerd in een ander muzikaal universum. ‘Djesse Vol. 1 & 2‘ bewegen tussen jazzfusion, r&b, folk en rock en werden elk beloond met een Grammy. Het in 2020 uitgebrachte ‘Djesse Vol. 3‘ leverde hem bij de Grammy Awards in 2021 twee overwinningen en een nominatie voor het Beste Album van het Jaar op. Op dit moment is Jacob actueler dan ooit. Hij bracht zojuist een nieuwe single uit met de titel "Witness Me" in samenwerking met Shawn Mendes, Stormzy en Kirk Franklin. Maar dat is nog niet alles, ‘Djesse Vol. 4‘ is aangekondigd voor maart 2024 en zal binnenkort live te horen zijn over heel de wereld. Mis één van de meest innovatieve en opwindende artiesten van de afgelopen jaren niet op het podium van AB op 23 november 2024.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-Pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.