Ga naar Steve Hackett

The Steve Hackett concert scheduled for Tuesday 2 July in Brussels cannot take place at the Cirque Royal following the temporary closure during this period recently decided by the Venue to carry out work. 

However, the concert has already been rescheduled at the Ancienne Belgique (Brussels) on the same date, Tuesday 2 July.

Those in possession of tickets for the Cirque Royal will be contacted personally for reimbursement of their tickets.

Tickets for the date at the Ancienne Belgique will go on sale at 10am on Friday 26 January.

Steve Hackett

Steve Hackett

di 02 jul. 2024
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

Deuren open: 19:00

 

(19/01/2024)

 

Het concert van Steve Hackett op dinsdag 2 juli kan niet plaatsvinden in het Koninklijk Circus, wegens een tijdelijke sluiting van de zaal voor werken. Het concert wordt echter verplaatst naar Ancienne Belgique op dezelfde datum, dinsdag 2 juli.

Tickets voor het concert in Ancienne Belgique zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 januari om 10u.

 

De levende legende kondigt zijn terugkeer naar het podium aan in 2024. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van ‘The Lamb Lies Down On Broadway’ komt Steve Hackett samen met zijn band de beste nummers van het iconische Genesis-album live brengen.

 

Steve Hackett wordt zowel geroemd voor zijn werk met Genesis als voor zijn solocomposities en is een van de meest getalenteerde en innovatieve muzikanten van zijn generatie. Zijn tijdloze, complexe gitaarspel is een belangrijk en kenmerkend element uit de Genesis-klassiekers uit de jaren 70. Tijdens vorige tournees hebben Steve Hackett en zijn bandgenoten (Roger King op keyboards, Nad Sylvan op zang, Jonas Reingold op bas, Rob Townsend op keyboards en saxofoon, en Craig Blundell op drums) de essentiële nummers van enkele iconische albums gespeeld. Maar veel van hun fans uitten vaak hun verlangen om meer nummers van 'The Lamb Lies Down On Broadway' in de setlijsten te laten terugkeren. Om de halve eeuw van dit markante album te vieren, voldoet Steve Hackett volgende zomer aan hun wens met een selectie van 'The Lamb Lies Down On Broadway', evenals een paar absolute tophits uit zijn solodiscografie en andere Genesis-klassiekers. Een avond die geen enkele zichzelf respecterende muziekliefhebber mag missen.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.