Ga naar Karol G

Karol G – Mañana Será Bonito Tour

Karol G – Mañana Será Bonito Tour

za 29 jun. 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(11/12/2023)

 

Bichota season is coming… want Karol G, de leading lady in Latin en Reggaeton kondigt vandaag haar langverwachte Europese tour aan, inclusief stop op Belgische bodem! Het belooft een hete zomer te worden, want op zaterdag 29 juni 2024 strijkt ze met haar ‘Mañana Será Bonito Tour’ neer in het Antwerps Sportpaleis! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 december om 10u via livenation.be.

 

Deze aankondiging is voor Karol G een mooi einde van een historisch jaar, waarin ze records brak en de wereld veroverde. De superster werd de eerste vrouwelijke artieste met een Spaanstalig album op #1 in de Billboard Top 200. Ze verkocht dit jaar ook meer dan 843.000 tickets, verspreid over slechts 18 shows! Naast het breken van streaming- en optredenrecords, domineerde ze ook op festivals en award shows. Ze gaf een legendarisch optreden op Lollapalooza en nam enkele felbegeerde awards mee naar huis op de Billboard Music Awards en VMA’s. Ook op de 24e Latin GRAMMY Awards in Sevilla sleepte ze de belangrijkste prijzen in de wacht, zoals ‘Album of the Year’, ‘Best Urban/Fusian Performance’ en ‘Best Urban Music Album’.

 

Dat Karol G nu ook neerstrijkt in Antwerpen met haar ‘Mañana Será Bonito Tour’, is een unieke kans voor Belgische fans van Latin en Reggaeton om een icoon in het genre aan het werk te zien! Mis hét feest van het jaar niet, op zaterdag 29 juni 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.