Ga naar Powerwolf

Powerwolf: Wolfnächte 2024 Tour

Powerwolf: Wolfnächte 2024 Tour

zo 06 okt. 2024
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 17:30

De zegetocht van Powerwolf, de atypische powermetal wolvenroedel uit Duitsland, gaat verder. Na een zinderende show op de South Stage van Graspop Metal Meeting in 2022 stellen ze hun nieuwe album ‘Interludium’ voor in de Lotto Arena in Antwerpen op zondag 6 oktober. Het belooft een nog grotere en indrukwekkendere show te worden dan toen ze er voor het eerst speelden in de winter van 2022. Op de Wolfsnächte Tour 2024 nemen ze de Zweedse powermetaliconen Hammerfall als very special guest mee en de Italiaanse “dwarves of Heavy Metal” Wind Rose als support. De ticketverkoop start vrijdag 10 november om 10u.

 


Powerwolf predikt sinds hun ontstaan in 2003 dat Heavy Metal zoveel meer is dan louter muziek. Van iedere show maken ze een ware Heavy Metal Hoogmis. Dat belooft voor de volgende Wolfsnächte Tour. Zanger Attila Dorn en zijn priester des duivels, toetsenist Falk Maria Schlegel, brengen graag metershoge vuurkolommen, indrukwekkende pyro- en lichteffecten en een gigantisch LED-scherm mee. Alles om het heroïsch strijdgevoel bij het publiek aan te wakkeren tijdens de epische live-ervaring en meezingers “Demons Are A Girl’s Best Friend”, “We Drink Your Blood” en “Army of the Night”. Met het Zweedse Hammerfall als very special guest en het Italiaanse Wind Rose als support, is het motto voor de avond in Antwerpen alvast “Amen & Attack”!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.