Ga naar King Gizzard & The Lizard Wizard

King Gizzard & The Lizard Wizard

King Gizzard & The Lizard Wizard

wo 15 mei 2024
Brussels

Deuren open: 18:30


King Gizzard & The Lizard Wizard is zonder twijfel één van de meest productieve, inventieve en onverzadigbare bands die er zijn. Eind oktober brachten de Australiërs niets minder dan hun 25e album 'The Silver Cord' uit, slechts vier maanden na hun vorige album! King Gizzard & The Lizard Wizard komen op woensdag 15 mei in Vorst Nationaal deze nieuwe tracks live voorstellen tijdens hun grootste indoor show in België tot nu toe, met Grace Cummings als support act. Een niet te missen avond dus!
 
Voortdurend intens op zoek om nieuwe geluiden te ontdekken, hebben King Gizzard & The Lizard Wizard sinds hun oprichting in 2010 in een razend tempo nieuwe platen uitgebracht. Hun eclectische discografie, een onwaarschijnlijke mix van surfmuziek, acid jazz, heavy metal en progressieve rock, en hun energieke live-optredens weten een steeds groter publiek voor zich te winnen. Op 'The Silver Cord' gaat het sextet de elektronische muziek te lijf op zeven nummers die in korte en lange versies (de langste track duurt maar liefst 20 minuten) beschikbaar zijn. Elke keer dat ze hier speelden (waaronder twee uitverkochte AB's in 2019, een bomvolle Koninklijk Circus en een bejubeld optreden op Pukkelpop in 2023), hebben de Australiërs ons waanzinnige muzikale trips bezorgd. Hun volgende show in Vorst Nationaal zal daar zeker geen uitzondering op zijn. Bereid je voor op een nieuwe duik in de gizzverse op 15 mei in Vorst Nationaal!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.