Ga naar Holly Humberstone

The Holly Humberstone Show

The Holly Humberstone Show

do 29 feb. 2024
Antwerpen

Trix | Antwerpen

 

(29/09/2023)

 

Holly Humberstone komt na haar gesmaakte passage op Rock Werchter terug voor haar eerste eigen headlineshow! Op donderdag 29 februari brengt de Britse indiepopzangeres haar ‘The Holly Humberstone Show’ tour naar Trix in Antwerpen.

 

Holly’s ster is rijzende. En hoe! Na twee EP’s, een compilatiealbum en heel wat vermeldingen als “veelbelovend artiest” (o.a. BRIT Rising Star 2022, BBC Sound Of 2021 runner-up, Ivor Novello Awars-nominaties) belooft 2024 haar grote doorbraakjaar te worden met op kop de release van haar debuutplaat ‘Paint My Bedroom Black’ (13 oktober/ Universal Music). Holly’s talent zit hem in eerlijke verhalen vertellen met prachtige, gevoelige en toch vaak bikkelharde songs. Breekbare en dromerige indiepopliedjes die ze op haar gitaar schrijft en vervolgens met een vleugje synths en coole beats afwerkt.

 

Live weet ze na tours als support van Lewis Capaldi, Olivia Rodrigo of Girl in Red haar mannetje te staan. Zo bewees ze afgelopen zomer in KluB C op Rock Werchter. HUMO deelde alvast een 3 sterren review uit: "Holly Humberstone toonde op Rock Werchter dat ze over het talent beschikt om een grote zaal als een intieme ruimte te laten aanvoelen” en Dansende Beren zag dat Holly de tent wist in te pakken: "Een steeds verder openbloeiende taart, zo smakelijk dat Holly er ongetwijfeld heel wat nieuwe zieltjes mee wist te winnen. Dat Holly achteraf zei dat het Werchterse publiek het beste van haar zomer was, geloven we door haar oprechte set maar al te graag.” Kortom, het is uitkijken naar Holly Humberstone live in Trix!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving