Ga naar Within Temptation

Within Temptation: Bleed Out 2024 Tour

Within Temptation: Bleed Out 2024 Tour

vr 04 okt. 2024
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 19:30

Within Temptation en zijn Belgische fans, dat blijft grote liefde. De 'BLEED OUT 2024 TOUR' komt 2x naar de Lotto Arena in Antwerpen! Het concert op zaterdag 5 oktober is uitverkocht. Vanwege de grote vraag naar tickets voegt Nederland's grootste rockband een tweede concert toe op vrijdag 4 oktober. De ticketverkoop gaat gelijk van start.​

 

De band met frontvrouw Sharon den Adel belooft haar fans opnieuw een onvergetelijke liveshow én het langverwachte achtste studioalbum voor te stellen. Zelfs na een carrière van 25 jaar is de nieuwe plaat 'Bleed Out' een gewaagde sprong vooruit voor de band. Van keiharde riffs tot symfonische melodieën die de roots van de band blootleggen, Within Temptation heeft op dit album een pad uitgestippeld dat zowel muzikaal als lyrisch onverschrokken en keihard is. Een sonische reis die episch en openhartig is. Nu meer dan ooit is dit een band die niet bang is om met een vuist in de lucht een standpunt in te nemen over kwesties die zij belangrijk vinden.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.