Ga naar Within Temptation

Within Temptation: Bleed Out 2024 Tour

Within Temptation: Bleed Out 2024 Tour

za 05 okt. 2024
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

Na de succesvolle co-headline ‘Worlds Collide Tour' met Evanescence, waarmee ze tweemaal in een uitverkocht Paleis 12 stonden, is Within Temptation trots om hun ‘BLEED OUT 2024 TOUR’ aan te kondigen. Op zaterdag 5 oktober 2024 staat Nederland's grootste rockband in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 6 oktober om 10u. ​ De ticketprijs bedraagt €56,71 (incl. servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

 

De band met frontvrouw Sharon den Adel belooft haar fans opnieuw een onvergetelijke liveshow én het langverwachte achtste studioalbum voor te stellen. Zelfs na een carrière van 25 jaar is de nieuwe plaat 'Bleed Out' (release 20 oktober 2023) een gewaagde sprong vooruit voor de band. Van keiharde riffs tot symfonische melodieën die de roots van de band blootleggen, Within Temptation heeft op dit album een pad uitgestippeld dat zowel muzikaal als lyrisch onverschrokken en keihard is. Een sonische reis die episch en onverschrokken openhartig is. Nu meer dan ooit is dit een band die niet bang is om met een vuist in de lucht een standpunt in te nemen over kwesties die zij belangrijk vinden.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.