Ga naar Parov Stelar

Parov Stelar

Parov Stelar

do 14 mrt. 2024
Brussels

Deuren open: 19:00

 

(03/10/2023)

 

Bereid je voor op een unieke en onvergetelijke muzikale reis! Parov Stelar kondigt vandaag een gloednieuwe tour aan waarmee hij naar de Europese theaters trekt in 2024. De meester van de electro swing zal zijn Belgische fans zeker trakteren op een moment van waanzin op donderdag 14 maart 2024 in het Koninklijk Circus in Brussel!

 

Marcus Füreder, alias Parov Stelar, biedt ons een unieke kans om de magie van zijn muziek live te herontdekken in de intimiteit van kleine zalen. De muzikale pionier wil de energie en passie van zijn werken dichter bij de harten van zijn fans brengen. Deze zeer speciale tour belooft een unieke show en een heleboel onvergetelijke herinneringen. Parov Stelar brengt alle grootste nummers uit zijn prachtige discografie ten berde, evevals nummers die hij nog nooit live heeft gespeeld.

 

De ticketverkoop begint op vrijdag 6 oktober. Mis de exclusieve ervaring met Parov Stelar, zijn band en El Siciliano in het voorprogramma niet op 14 maart in het Koninklijk Circus in Brussel!

 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement