Ga naar Altın Gün

Altın Gün

Altın Gün

za 13 apr. 2024
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

Deuren open: 19:00

 

(22/09/2023)

 

Het Amsterdamse Altın Gün spreekt al meer dan vijf jaar tot de verbeelding met hun onuitwisbare fusion van psychedelische rock, diepe funk, synthpop, kosmische reggae en Anatolische en Turkse volksmuziek. Na een succesvolle show op Pukkelpop en een uitverkocht concert in De Roma gaat de band nog één keer op pad met het album ‘Aşk’. ​ Op zaterdag 13 april 2024 staat Altın Gün in Ancienne Belgique in Brussel.

 

Het debuutalbum ‘On’ (2018) vol psychedelische grooves en hypnotiserende synths trok al snel de aandacht van pers wereldwijd. De buzz werd een jaar later bekroond met een prestigieuze GRAMMY® Award nominatie in de categorie "Best World Album" voor hun tweede langspeler ‘Gece’ (2019). Op de jongste plaat ‘Aşk’ (2023) capteert de band de sound van hun duizelingwekkend hypnotiserende en zot energieke liveoptredens. Met hun heerlijke mix van opzwepende Turkse psychedelica, folk en electronica krijgt Altın Gün iedereen aan het dansen. Zo ook in april in de AB!

 

Na afloop volgt er in de ABClub nog een heuse TURKISH PSYCHEDELICA NIGHT met achter de draaitafels: JASPER V (ALTIN GUN), KORNELIA BINICEWICZ (LADIES ON RECORDS) en een heuse back to back van MONSTERA OCCULTA x KURT OVERBERGH. Party galore!

 

Dit concert is een co-productie tussen Ancienne Belgique en Live Nation.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.