Ga naar Mika

Mika: Apocalypse Calypso Tour

Mika: Apocalypse Calypso Tour

zo 31 mrt. 2024
Brussels

Deuren open: 18:30


(08/09/2023)

De terugkeer van deze unieke artiest zorgt zoals altijd voor een collectief geluksmoment vol blijdschap. Tot onze grote vreugde heeft Mika een nieuwe single “C’est la Vie” voorgesteld, die de komst van een nieuw album inluidt, maar vooral ook een gloednieuwe tournee, die uiteraard ook in België halthoudt. Mika heeft een afspraak met zijn fans voor een spectaculair feest, op 31 maart 2024 in Vorst Nationaal.

Doorheen de jaren bewees hij zowel als auteur, componist en performer zijn kunnen. Als internationale ster weet Mika als geen ander hoe hij het moet doen, met joie de vivre en bescheidenheid, zoals dat perfect bij hem past. Na een pauze van vier jaar is Mika terug en het is zijn aanstekelijke, kleurrijke levensvreugde die onze dagen nu al opfleurt! Hij bracht zijn nieuwe single "C'est la Vie" uit, een suggestieve titel en een eerbetoon aan zijn overleden moeder, dat klinkt als een lofzang van de liefde. Met dit eerste nummer stelt Mika zichzelf voor een nieuwe uitdaging, namelijk het maken van een heel album in het Frans, waarmee hij de onbekende facetten van zijn persoonlijkheid verkent. Maar hij blijft trouw aan zijn imago van tedere artiest met grenzeloze grootmoedigheid. Zijn kleurrijke live optredens barsten van de positieve energie en resulteren steevast in een intensief moment met zijn publiek. Van "Grace Kelly" tot "Relax, Take It Easy" en zeker "Big Girl", "Elle me dit", "Boum Boum Boum", "Underwater" en "Talk About You", zijn setlist staat garant voor een onvergetelijke avond. Tot 31 maart in Vorst Nationaal!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Wil je een evenement bijwonen als VIP of met een groep van 20 personen of meer? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.