Ga naar Editors

Editors

Editors

vr 08 mrt. 2024
Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(11/07/2023)

 

Editors en Rock Werchter, het blijft een match made in heaven. De band stond dit jaar voor de zevende keer op de affiche van het festival en dat zorgde opnieuw voor een magische synergie! Publiek en pers waren laaiend enthousiast over de performance van Tom Smith, zijn band én nieuwkomer Benjamin John Power (aka Blanck Mass).

 

"Grondiger dan bij Editors gaan de funderingen van The Barn op Rock Werchter niet meer getest worden." - De Standaard *****

 

"Thomas zal ongelovig zijn als ik ‘m vertel wat ik net heb gezien: Editors kan het godverdomme nog. De Britten staken The Barn zonder omhaal in de hens." - De Morgen ****

 

Wie het feest van Editors niet live kon bijwonen in Werchter, krijgt binnenkort een nieuwe kans, want de groep kondigt in het voorjaar van 2024 een indoorconcert aan, op vrijdag 8 maart in het Sportpaleis. Dat ook dààr het dak eraf gaat staat nu al vast!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Ga als VIP naar een evenement in het Sportpaleis. Bekijk hier alle VIP Experiences.

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.