Ga naar Playboi Carti

Playboi Carti – Antagonist Tour

Playboi Carti – Antagonist Tour

vr 24 nov. 2023
Brussels

Deuren open: 18:30

 

(12/07/2023)

 

Met zijn veelbelovende Antagonist Tour komt Playboi Carti dit najaar zijn verwoestende energie verspreiden over de podia in Noord-Amerika en Europa. Na een intens optreden op Les Ardentes afgelopen weekend, kondigt de in Atlanta geboren rapper een nieuwe indoor datum aan voor zijn Belgische fans. Playboi Carti komt op vrijdag 24 november naar Vorst Nationaal met special guests Ken Carson, Destroy Lonely en Homixide Gang.

 

Jordan Terrell Carter aka Playboi Carti werkt al sinds zijn tienerjaren in Zuid-Atlanta aan de ontwikkeling zijn aanstekelijke flow. Met zijn eerste nummers breekt hij meteen door in zijn thuisstad en verzamelt hij al snel miljoenen streams. In 2016-2017 komt hij echter in een stroomversnelling: nadat hij afstudeert verhuist hij naar de Bronx en komt zo dichter bij het collectief A$AP Mob, waarvan A$AP Rocky en A$AP Ferg de bekendste leden zijn. In 2017 brengt Playboi Carti onder de vleugels van A$AP Mob zijn eerste mixtape uit, met de hit "Magnolia". In 2018 volgt er 'Die Lit', zijn debuutalbum, met daarop een grote lijst samenwerkingen met zwaargewichten als Skepta, Lil Uzi Vert, Nicki Minaj, Travis Scott, Pierre Bourne, Bryson Tiller, Chief Keef en Young Thug. Bij de release bereikte het album nummer drie op de Billboard 200 en nummer twee op de R&B/Hip-Hop chart. In 2020 bewandelt Playboi Carti een nieuwe fase met 'Whole Lotta Red', met een scherper, bijtend geluid. Playboi Carti's tweede album, geproducet door Kanye West, leunt zwaar op distortion, schurende synthesizers en omvat agressievere vocals in vergelijking met wat hij daarvoor uitbracht. Dit jaar was hij te horen op The Weeknd's 'Popular' met Madonna op de soundtrack van de HBO-serie The Idol. Maar het is vooral live dat Playboi Carti de afgelopen weken naam heeft gemaakt op de podia van Europa's beste hiphopfestivals (Wireless in Londen, Rolling Loud in Rotterdam en Les Ardentes in Luik). Mis hem niet in Vorst Nationaal op vrijdag 24 november voor een show vol ongeziene intensiteit!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.