Ga naar B.I

B.I

B.I

wo 18 okt. 2023
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00


(17/07/2023)

De Zuid-Koreaanse zanger en rapper B.I maakte naam en faam als leider van de K-pop boyband iKON voordat hij in 2019 uit de band stapte en voluit voor zijn ​​eigen solocarrière ging. Zijn immense populariteit en nieuwste soloplaat 'TO DIE FOR' brengen hem nu eindelijk naar ons land! Op woensdag 18 oktober staat B.I in de Brusselse Ancienne Belgique.

B.I is Zuid-Koreaans muzikant, rapper, singer-songwriter en producer, getekend op zijn eigen 131 Label. Sinds de release van zijn eerste soloalbum in 2021 gaat het voor B.I erg hard op wereldwijde schaal. Single "Illa Illa" van zijn debuutalbum 'Waterfall' was de eerste muziekvideo van een mannelijk K-pop soloartiest die in de eerste 24 uur na release 10 miljoen keer bekeken werd op YouTube. Time Magazine noemde het album het beste K-pop album van dat jaar. Ook zijn volgende single - het vibey en zeer dansbare nummer “BTBT" uit 2022, een samenwerking met Soulja Boy en featuring K-pop soloartiest DeVita - beloofde veel goeds voor een succesvolle toekomst. Met 64 miljoen YouTube views en meer dan 110 miljoen Spotify streams is dit veruit zijn populairste song tot nu toe.

B.I's tweede studioalbum 'TO DIE FOR' werd gereleaset op 1 juni. Hierop zingt hij over de emoties die we in onze jeugd ervaren, onze dromen, de liefde en het leven. Guests op het album zijn o.a. Jessi, Crying Nut, BIG Naughty, Kid Milli en Lil Cherry.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.